Ποια κόμματα καταγράφουν κέρδη σε νέα δημοσκόπηση

Ποια κόμματα καταγράφουν κέρδη σε νέα δημοσκόπηση

Αποκαλυπτικά τα στοιχεία της δημοσκόπησης.

Η δημοσκόπηση της Metron Analysis που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Mega παρουσιάζει τα εξής αποτελέσματα: Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ καταγράφει κέρδη 1,3 μονάδων, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδη 1,2 μονάδων.  η Πλεύση Ελευθερίας από τα κόμματα που ψήφισαν το νομοσχέδιο εμφανίζει απώλειες 0.9 μονάδων. Άνοδο εμφανίζουν και τα μικρότερα κόμματα, που από το 2,9% καταγράφονται πλέον στο 5%.

Η Πλεύση Ελευθερίας εμφανίζει απώλειες 0.9 μονάδων, το ΚΚΕ έχει απώλεια 1,6 μονάδων, η Ελληνική Λύση χάνει 0,2 της μονάδες, οι Σπαρτιάτες από το 3,2% πέφτει στο 2% και μόνον η Νίκη έχει σημαντική άνοδο από το 2,8% στο 4.9% στην εκτίμηση ψήφου.

Η ακρίβεια εξακολουθεί να κυριαρχεί ως το σημαντικότερο πρόβλημα που απασχολεί την κοινωνία, παρότι μειώθηκε κατά επτά μονάδες το ποσοστό εκείνων που τη θεωρούν το σημαντικότερο πρόβλημα. Η κυβέρνηση καταγράφει πολύ χαμηλά ποσοστά θετικής αποδοχής, στο 13%, δηλαδή στα χαμηλά πενταμήνου.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version