Ποιόν εξυπηρετεί η ΕΛΑΣ, ανακοινώνοντας ότι ο Κατσίφας είχε συλληφθεί για ναρκωτικά

Ποιόν εξυπηρετεί η ΕΛΑΣ, ανακοινώνοντας ότι ο Κατσίφας είχε συλληφθεί για ναρκωτικά

Σεσημασμένος για ναρκωτικά ήταν, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, ο 35χρονος ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας, που έχασε την ζωή του σε ένοπλη συμπλοκή με Αλβανούς αστυνομικούς, στο χωριό Βουλιαράτες της Αλβανίας.

Σύμφωνα πάντα με την ΕΛΑΣ, ο 35χρονος είχε συλληφθεί το 2008, στο Χαλάνδρι, για κατοχή μισού κιλού ακατέργαστης κάνναβης.

Προκαλεί, ωστόσο, απορία η πρωτοβουλία της ΕΛΑΣ να ανακοινώσει μία προ δεκαετίας υπόθεση, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τα γεγονότα, τα οποία συνδέονται με την εκτέλεσή του από την αλβανική Αστυνομία. Ουσιαστικά προσφέρει όπλα στην αλβανική προπαγάνδα, η οποία δικαιολογημένα θα προσπαθήσει να τον παρουσιάσει σαν έναν κακοποιό ταραξία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version