Πόσοι κόλλησαν από (ή πριν) τον Σκέρτσο στο Μαξίμου

Κύριε Σκέρτσο μην τα βάζετε με τις σουφραζέτες – Σε αντίθεση με εσάς, εκείνες δεν έχουν τίποτε να χάσουν, Μυρένα Σερβιτζόγλου

Συναγερμός έχει σημάνει στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Άκης Σκέρτσος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook. Βέβαια κανείς δεν είναι βέβαιος ποιος είναι ο “ασθενής μηδέν” στο περιβάλλον του Μαξίμου και ποιος κόλλησε από ποιον, αλλά το θέμα είναι ότι τώρα όλοι ψάχνονται.

Η ανάρτηση που έκανε ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος: «Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό μετά από rapid test. Χάρη στον τριπλό εμβολιασμό μου τα συμπτώματα έως τώρα είναι εξαιρετικά ήπια, μια μικρή ενόχληση στο λαιμό και ένας σποραδικός ξερόβηχας. Προχωρώ άμεσα σε εφαρμογή των πρωτοκόλλων απομόνωσης του ΕΟΔΥ και θα εργάζομαι από το σπίτι τις επόμενες ημέρες. Το εμβόλιο σώζει. Όσοι δεν έχουν κάνει ακόμη την πρώτη ή την τρίτη τους δόση ενώ το δικαιούνται, ας το πράξουν το συντομότερο δυνατό».

Θετικός βρέθηκε και ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας όπως και ο τριπλά εμβολιασμένος επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης. Αργότερα βρέθηκε θετικός και ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας αλλά και ο πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας Δημήτρης Σκαλτσούνης.

Σήμερα πάντως ενώ όλοι οι φιλοκυβερνητικοί διαφημίζουν το πόσο αποτελεσματικά είναι τα rapid test “και ποιος ο λόγος να κάνουμε PCR”, όταν μετά τα κρούσματα στου Μαξίμου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε αν θα κάνουν οι επαφές των προσβεβλημένων πολιτικών rapid ή PCR, αντί να απαντήσει αμέσως rapid –όπως συνιστούσε πριν από πέντε λεπτά–, κόμπιασε λίγο και είπε “θα κάνουμε ό,τι μας πει ο ΕΟΔΥ“.

Και ενώ διατιμάται στα 47 ευρώ πλέον το PCR και ζητείται από όλους η συνταγογράφησή του, να πούμε ότι στη Βουλή δεν έχουν τέτοιες έγνοιες, καθώς ο ΕΟΔΥ την επισκέπτεται ανά τακτά διαστήματα και τους το κερνάει. Την ερχόμενη Δευτέρα μάλιστα που ανοίγει η Βουλή, θα πάει εκεί κλιμάκιο και θα τους εξετάσει άπαντες δωρεάν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version