” Δεν θα υπάρξει πασχαλινή έξοδος φέτος, καραντίνα μέχρι τότε…”

” Δεν θα υπάρξει πασχαλινή έξοδος φέτος, καραντίνα μέχρι τότε…”

Η γνωστή «έξοδος του Πάσχα» δεν πρόκειται να συμβεί φέτος λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορονοϊό, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ την Κυριακή, προανήγγειλε ότι αύριο, Δευτέρα, θα εκδώσει εγκύκλιο για κτηνοτρόφους κι συναφή επαγγέλματα που εμπλέκονται στην αγορά των αµνοεριφίων, διότι «δεν πρόκειται να υπάρξει η καθιερωμένη έξοδος προς το Πάσχα».

Ο υπουργός εμφανίστηκε βέβαιος ότι η καραντίνα και η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει σίγουρα μέχρι το Πάσχα. «Δεν πρόκειται να υπάρξει φέτος πασχαλινή έξοδος. Η καραντίνα είναι σίγουρο ότι θα ισχύει μέχρι τότε», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης. Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, ο κ. Γεωργιάδης είχε δηλώσει ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ελλάδα λόγω κορονοϊού θα ισχύσει και μετά τις 6 Απριλίου. «Τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας στη χώρα μας θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου», είχε πει ο υπουργός.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version