“Κελέση” – Novartis: “Στα παντελόνια που φοράω, λέω την αλήθεια”

“Κελέση” – Novartis: “Στα παντελόνια που φοράω, λέω την αλήθεια”

Μια ιδιαίτερη στιχομυθία είχε η προστατευόμενη μάρτυρας «Αικατερίνη Κελέση» που κατέθεσε, την Τρίτη (25/02), στην προκαταρκτική επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, καθώς είπε στον Θανάση Πλεύρη (Ν.Δ.) ότι λέει την αλήθεια, χρησιμοποιώντας τη φράση: “Στα παντελόνια που φοράω”.

Η εν λόγω στιχομυθία είχε ως εξής:

-«Αικατερίνη Κελέση»: Στα παντελόνια που φοράω, σας λέω την αλήθεια.
-Θανάσης Πλεύρης: Ε, όχι και παντελόνια. Φουστάνια…
-«Αικατερίνη Κελέση»: Με προσβάλλετε. Είμαι ο προστατευόμενος μάρτυρας, με την κωδική ονομασία «Αικατερίνη Κελέση».
-Θανάσης Πλεύρης: Εντάξει τότε, σας πιστεύω, και εγώ στα φουστάνια που φοράω!

Έτσι, λοιπόν, απάντησε η «Αικατερίνη Κελέση» στους ισχυρισμούς του Θανάση Πλεύρη πως η «Αικατερίνη Κελέση» κατέθεσε ψέματα για συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα που έγιναν αποδέκτες παράνομων πληρωμών της Novartis. Η κατάθεση της «Αικατερίνης Κελέση» έγινε στη ΓΑΔΑ και ολοκληρώθηκε σε περίπου δύο ώρες, καθώς η προστατευόμενη μάρτυρας αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση σχετιζόταν με την υπόθεση Novartis και παρέπεμψε στις καταθέσεις που έχει δώσει στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς.

Κεγκέρογλου: Γνωρίζω την ταυτότητά σας, αλλά δεν θα την αποκαλύψω

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου, είπε στην «Αικατερίνη Κελέση» ότι γνωρίζει την ταυτότητά της, αλλά δεν θα την αποκαλύψει. Ο ίδιος, μάλιστα, πρόσθεσε το εξής: «Η κ. Τουλουπάκη που σας διαβεβαίωσε, όμως, ότι θα σας προστατεύσει, έχει αποκαλύψει την ταυτότητά σας. Το ονοματεπώνυμό σας περιλαμβάνεται σε τρία έγγραφα: ένα του FBI, ένα εταιρικό έγγραφο και ένα έγγραφο που υπογράφει η ίδια η Εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς και αναφέρει ότι γνωρίζατε εσείς, με το ονοματεπώνυμό σας, όλο το σχέδιο δωροδοκιών. Τα θέλετε τα έγγραφα να σας τα δώσω; Αν τα θέλετε, ρωτήστε τον νομικό σας σύμβουλο να σας τα δώσουμε».

Η προκαταρκτική επιτροπή θα συνεδριάσει, την Τετάρτη (26/02), με αντικείμενο την εξέταση του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, ο οποίος φέρεται να είναι έτοιμος να καταθέσει αποδεικτικά στοιχεία για κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, παρουσία υψηλά ιστάμενου κυβερνητικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ. Από την πλευρά του, ο τέως υπουργός, την Τρίτη (25/02), έκανε λόγο για μηδενική αξιοπιστία του Μιωνή και προανήγγειλε ηχηρή απάντηση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version