“Θετικοί” και άλλοι γαλαζοαίματοι

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Θετική στον κοροvoϊό βρέθηκε η 75χρονη πριγκίπισσα Μιχαήλ του Κεντ, η βαρώνη Μαρία Κριστίνα Νον Ρέιμπνιτζ και «πάσχει από αίσθημα έντονης κόπωσης και πυρετό, και έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό στο Παλάτι του Κένσινγκτον», αναφέρουν βρετανικά μέσα. Η πριγκίπισσα είναι παντρεμένη με τον πρώτο ξάδερφο της Βασίλισσας Ελισάβετ, Πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ.

«Ένιωθε αδιαθεσία επί σχεδόν ένα μήνα και τελικά βρέθηκε θετική στη νόσο Covid- 19. Της μετέδωσε τον ιό η οικονόμος της που αρρώστησε πριν από τρεις εβδομάδες», αναφέρει η εκπρόσωπός της, Σιμόν Αστέρ.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο ο πρίγκιπας Κάρολος όπως και ο πρωτότοκος γιος του Γουλιέλμος νόσησαν επίσης από τον κορονοϊό. Ο πρίγκηπας Γουλιέλμος και δούκας του Κέιμπριτζ κράτησε μυστική την ασθένειά του για να αποφύγει την ανησυχία της βρετανικής κοινής γνώμης, όπως ο ίδιος είχε παραδεχτεί.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version