RBG, ή αλλιώς γνωρίζοντας την Ρουθ Μπάντερ Γκένσμπουρ

default image

Να σας συστήσουμε τη Ruth Bader Ginsburg, τη δεύτερη γυναίκα αντιπρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ και την πρώτη δικαστίνα που έγινε pop culture φαινόμενο. H Ruth Bader Ginsburg, η οποία κυκλοφορεί σε κούπα, σε tote bag, σε sticker, σε τατουάζ και σε meme, είναι 85 χρονών και έχει αλλάξει τη θέση της γυναίκας στην Αμερική αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Γνωστή και ως Notorious RBG, έχει καταφερθεί ανοιχτά ενάντια στον Trump και έχει κερδίσει υποθέσεις που επέτρεψαν στις γυναίκες να στέκονται ισότιμα απέναντι στους άντρες συναδέλφους τους στη δουλειά αλλά και στο σπίτι. Παρά τα τεράστια εμπόδια που συνάντησε και υπερπήδησε σε κάθε βήμα της λαμπρής καριέρας της, το «RBG» είναι διασκεδαστικό και ανάλαφρο σαν πούπουλο, όπως και η μικροσκοπική του πρωταγωνίστρια. Μια προβολή του exileroom που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Πηγή: exileroom.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version