Ρωσία: Η Δύση μπορεί να σταματήσει τον πόλεμο -Αρκεί να πάψει να στέλνει όπλα

Στον πόλεμο τα κέρδη υπολογίζονται σε δολάρια και οι απώλειες σε ζωές! Γιώργος Βενέτης

Ερωτηθείσα για την αποκλιμάκωση της αντιπαράθεσης μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε ότι η Δύση έχει κλιμακώσει τη ρητορική της για τη Ρωσία και ενώ ξέρει πώς μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος, ουσιαστικά επιδιώκει την συνέχισή του.

«Αυτό που χρειάζεται για την αποκλιμάκωση, το είπε ο Μπορέλ: εάν σταματήσει η Δύση να προμηθεύει όπλα στο Κίεβο, τα πάντα θα τελειώσουν μέσα σε δύο εβδομάδες. Ιδού λοιπόν ο τρόπος αποκλιμάκωσης που ψάχνουν οι Δυτικοί», δήλωσε η Ζαχάροβα.

Ο Ζοζέπ Μπορέλ είχε πει πριν από λίγες ημέρες το εξής:«Η ύπαρξη της Ουκρανίας εξαρτάται από τη Δύση. Ο πόλεμος θα λήξει μέσα σε δύο περίπου εβδομάδες εάν σταματήσει η παροχή όπλων από τους δυτικούς. Δεν επιθυμώ να τελειώσει όμως έτσι ο πόλεμος».

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version