Σάλος στην Τουρκία – Φυγόστρατος ο γιος του Ερντογάν!

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Σάλο έχουν προκαλέσει δημοσιεύματα τουρκικών ΜΜΕ, που υποστηρίζουν ότι δεν έχει κάνει την στρατιωτική του θητεία ο πρωτότοκος γιος του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, Αχμέτ Μπουράκ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Cumhuriyet, ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP), Ουσάκ Εζκάν Γιαλίμ, έχει καταθέσει σχετική ερώτηση στον υπουργό Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ. Τα ερωτήματα που θέτει είναι τα εξής:

«Ο Αχμέτ Μπουράκ Ερντογάν, γιος του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία; Εάν το έπραξε, ποια χρονική περίοδο. Ισχύει πως ο Μπουράκ Ερντογάν εξαιρέθηκε από τη στρατιωτική θητεία λαμβάνοντας μια πλαστή ιατρική γνωμάτευση; Εάν ισχύει, ποιος είναι ο λόγος της εξαίρεσης; Και ποιο νοσοκομείο εξέδωσε τη συγκεκριμένη γνωμάτευση»;

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version