Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη-Νετανιάχου… Οι πρώτες δηλώσεις

Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη-Νετανιάχου… Οι πρώτες δηλώσεις

Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη με τον Ισραηλινό ομόλογό του Μπεντζαμίν Νετανιάχου στην Ιερουσαλήμ, ενώ σε λίγο θα ακολουθήσουν οι κοινές τους δηλώσεις. «Χαίρομαι που σας βλέπω, πρωθυπουργέ», είπε ο κ. Νετανιάχου στα πρώτα λόγια που αντάλλαξαν.

«Είναι πάντοτε και δική μου χαρά να έρχομαι στο Ισραήλ. Ζητώ συγνώμη για τη μικρή καθυστέρηση», απάντησε ο κ. Μητσοτάκης. «Χαίρομαι για την επίσκεψή σας πρωθυπουργέ, η οποία καταδεικνύει τις επιτυχείς και τις θαυμάσιες διμερείς μας σχέσεις», ανέφερε στη συνέχεια ο Ισραηλινός πρωθυπουργός. «Πράγματι, αποτελεί πάντα και δική μου ευχαρίστηση να επισκέπτομαι το Ισραήλ. Είναι το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό μετά την κρίση του κορονοϊού», σημείωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο κ. Νετανιάχου αποκρίθηκε: «Αυτό σημαίνει πολλά. Έχουμε πολλά να συζητήσουμε».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version