Σε εξέλιξη οι έρευνες για το φόνο έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι

Σε εξέλιξη οι έρευνες για το φόνο έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από κέντρο διασκέδασης, επί της οδού Κηφισίας στο Μαρούσι, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 23χρονου και τον τραυματισμό ενός ακόμα 23χρονου και ενός 26χρονου», σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση της ΕΛΑΣ. Αναζητούνται πέντε άτομα.

Οι δημοσιογράφοι δεν γνωρίζουμε τους λόγους για τους οποίους έγινε αρχικά ο διαπληκτισμός δύο ομάδων ανδρών έξω από το κέντρο και για ποιο λόγο το θύμα είχε περίστροφο ή οι δράστες, μαχαίρια. Όπως έχει γίνει γνωστό, το θύμα προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το όπλο του και τότε μαχαιρώθηκε στο λαιμό και υπέκυψε.

Οι τραυματίες φέρονται να μη δίνουν σαφείς απαντήσεις στα βασικά ερωτήματα, όπως από πού γνωρίζονταν με τους δράστες και για ποιο λόγο λογομάχησαν. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες οι νεαροί που τραυματίστηκαν αλλά και ο νεκρός, είχαν πάει στο νυχτερινό κέντρο τα ξημερώματα και κάθονταν απ΄έξω. Βγήκε τότε μια άλλη συντροφιά και άρχισε η συμπλοκή. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version