Συγκλονισμένη η Σάμος από την πατροκτονία

Συγκλονισμένη η Σάμος από την πατροκτονία

Σε ψυχιατρικές κλινικές μπαινόβγαινε η 49χρονη που σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της χθες το πρωί στη Σάμο. Πίστευε ότι προσπαθούσε να τη δηλητηριάσει, ενώ ο άτυχος πατέρας προσπαθούσε απλώς να της βάζει στο φαγητό τα ψυχιατρικά φάρμακα που έπρεπε να λαμβάνει για το νόσημά της και τα οποία η ίδια ήθελε να κόψει.

Πατέρας και κόρη είχαν συχνά διαπληκτισμούς για το θέμα αυτό τα τελευταία 15 χρόνια, δηλαδή από τότε που η κόρη πήρε διαζύγιο και ξαναγύρισε στο πατρικό της. Η κόρη τον σκότωσε και τηλεφώνησε στην Αστυνομία η ίδια. Είπε “δεν άντεχα άλλο να με δηλητηριάζει”. Δυνάμεις της αστυνομίας έφτασαν στο σπίτι όπου εντόπισαν τον άτυχο άνδρα αιμόφυρτο στο κρεβάτι, φέροντας πολλαπλά τραύματα από μεταλλικό αντικείμενο (“κάβουρας” υδραυλικών). Είχε ξαναχτυπήσει τον πατέρα της τα περασμένα Χριστούγεννα.

Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν αν ο πατέρας προσπάθησε να γίνει εγκλεισμός της ή αν πίστευε ότι μπορουσε να την ελέγξει. Ομως σε αυτές τις περιπτώσεις και ο εγκλεισμός κρατά λίγες μέρες. Εν συνεχεία ο ψυχασθενής παίρνει εξιτήριο με την θεωρητική δέσμευση να παίρνει τα φάρμακά του αδιάκοπα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version