Στη Γερμανία τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στη Γερμανία τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με τον καγκελάριο και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Γερμανίας θα συναντηθεί ο Κ. Μητσοτάκης

Στο Βερολίνο μεταβαίνει τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας και θα συναντηθεί με τον Γερμανό Καγκελάριο Όλαφ Σολτς. Ειδικότερα, τη Δευτέρα, στις 17:30 (τοπική ώρα), ο Πρωθυπουργός θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον αρχηγό της γερμανικής αξιωματικής αντιπολίτευσης και Πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς, στο Ίδρυμα Konrad Adenauer. Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα έχει συζήτηση με τον κ. Μερτς, στο πλαίσιο εκδήλωσης του Ιδρύματος.

Την Τρίτη, στις 11:00, ο Πρωθυπουργός θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Καγκελάριο της Γερμανίας Όλαφ Σολτς στην Καγκελαρία. Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών και δηλώσεις στον Τύπο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version