Στη Μόσχα αύριο ο Τσίπρας: Θα δει Μεντβέντεφ και Πούτιν

Στη Μόσχα αύριο ο Τσίπρας: Θα δει Μεντβέντεφ και Πούτιν

Στη Μόσχα μεταβαίνει αύριο, Πέμπτη, ο Αλέξης Τσίπρας, για επίσκεψη εργασίας. Ο πρωθυπουργός θα έχει συναντήσεις με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν, και τον πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, την Παρασκευή στις 10:30 ο κ. Τσίπρας θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στον Κήπο Αλεξάνδρου. Στις 11:30 έως τις 12:30 θα έχει συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, στην πρωθυπουργική κατοικία.

Η κατ΄ ιδίαν συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Βλάντιμιρ Πούτιν στο Κρεμλίνο έχει προγραμματιστεί για τις 13:00-13:30, ενώ θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας με τον Ρώσο Πρόεδρο (13:30-14:45). Θα πραγματοποιηθεί υπογραφή διμερών συμφωνιών (14:45-15:00) και εν συνεχεία ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο Ρώσος Πρόεδρος θα παραθέσουν κοινή συνέντευξη Τύπου (15:00-15:30).

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version