Στην Κωνσταντινούπολη για τα Θεοφάνεια ο υφυπουργός Εξωτερικών και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Στην Κωνσταντινούπολη για τα Θεοφάνεια ο υφυπουργός Εξωτερικών και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Στην εορτή των Θεοφανείων στην Κωνσταντινούπολη η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τον υφυπουργό Εξωτερικών

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να παραστεί στον εορτασμό των Θεοφανείων στο Οικουμενικό Πατριαρχείο το Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2024, εκπροσωπώντας το υπουργείο Εξωτερικών. Εκεί θα βρίσκεται και ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης. Ήδη βρίσκεται εκεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Κατά την παραμονή του στην Κωνσταντινούπολη, ο κ. Κώτσηρας θα γίνει δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Συνδέσμου Υποστήριξης Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων. Ο κ. Κασσελάκης ανακοίνωσε ότι θα συναντηθεί με τον πατριάρχη Βαρθολομαίο αλλά και με τον δήμαρχο της Πόλης, Εκρέμ Ιμάμογλου. Ο κ. Ανδρουλάκης συναντήθηκε σήμερα με τον Πατριάρχη, ο οποίος τον ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον του για την ομογένεια, αλλά και για την Ίμβρο και Τένεδο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version