Στο κλειστό γήπεδο Γαλατσίου η “προεκλογική συγκέντρωση” του Έντι Ράμα

Στο κλειστό γήπεδο Γαλατσίου η “προεκλογική συγκέντρωση” του Έντι Ράμα

Στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου θα γίνει σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικου σταθμού Mega η συγκέντρωση και η ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα σε ομογενείς του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες  αυτές, την σχετική άδεια έδωσε η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου και την συμφωνία έκλεισε ο ιδιώτης που χειρίζεται τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Η ομιλία προγραμματίζεται για τις 12 Μαΐου.

Είχε προηγηθεί η απόρριψη των προτάσεων του Ράμα, που ήθελε να κάνει τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα ή στην πλατεία Κοτζιά. Η επίσκεψη του Έντι Ράμα στην Ελλάδα χαρακτηρίζεται ιδιωτική και επισήμως γνωστοποιήθηκε στην ελληνική κυβέρνηση στις 7 Μαΐου, έχει δε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις και τα πυρά της αντιπολίτευσης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version