Στον φρουρό επιρρίπτει περισσότερες ευθύνες η ΕΔΕ για το φόνο μπροστά στο αστυνομικό τμήμα

Στον φρουρό επιρρίπτει περισσότερες ευθύνες η ΕΔΕ για το φόνο μπροστά στο αστυνομικό τμήμα

Ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ για τις πειθαρχικές ευθύνες των αστυνομικών το βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, βαρύτερες πειθαρχικές ευθύνες φέρουν ο σκοπός που βρισκόταν μέσα στο φυλάκιο, η αξιωματικός υπηρεσίας που δέχθηκε τα παράπονα και άκουσε τις ανησυχίες της άτυχης γυναίκας, καθώς και η επόπτης, που ήταν επίσης παρούσα στο γραφείο της αξιωματικού υπηρεσίας.

Φέρεται οι μεγαλύτερες ευθύνες να βαρύνουν τον σκοπό, καθώς η 28χρονη δέχθηκε τις φονικές μαχαιριές τους 39χρονου πρώην συντρόφου της, σε απόσταση ελάχιστων μέτρων από το φυλάκιο. Την Παρασκευή (10.05.24) η ΕΔΕ αναμένεται να διαβιβασθεί στο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής. Υπενθυμίζεται ότι την επομένη του φόνου είχαν απομακρυνθεί από τις θέσεις τους στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων έξι αστυνομικοί:ο φρουρός, η αξιωματικός υπηρεσίας, η επόπτης, η οδηγός της επόπτου, ο διοικητής του τμήματος και ο αστυνομικός που είχε υπηρεσία στο τηλεφωνικό κέντρο της Αμέσου Δράσεως.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version