Συνάντηση Μητσοτάκη – Ρούτε

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ρούτε

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης συναντάται στη Χάγη με τον Ολλανδό πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε.

Στην ατζέντα είναι οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και το μεταναστευτικό-προσφυγικό, η διεύρυνση της ΕΕ και κυρίως οι οικονομικές εξελίξεις στην Ευρώπη και η «πράσινη οικονομία». Μετά τη συνάντηση θα ακολουθήσουν δηλώσεις των δύο πρωθυπουργών.

Η επίσκεψη στη Χάγη είναι η τρίτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά το Παρίσι και το Βερολίνο, και συμπληρώνει τον πρώτο κύκλο επαφών του πρωθυπουργού λόγω της ιδιαίτερης θέσης που κατέχει η Ολλανδία μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός γνωρίζεται από παλιά με τον κ. Ρούτε και είχε διατηρήσει επαφή μαζί του. Στη συνάντηση θα συζητηθούν οι μεταρρυθμίσεις και η προοπτική των επενδύσεων στον τομέα της «πράσινης οικονομίας» συμπληρωματικά και με το σχέδιο που ανέπτυξε ο κ. Μητσοτάκης στο Βερολίνο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version