Συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός για την πυρκαγιά στη Λέρο

Συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός για την πυρκαγιά στη Λέρο

Για εμπρησμό κατηγορείται 20χρονος αλλοδαπός που κατοικεί στο νησί της Λέρου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, αφού σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για εμπρησμό.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας χθες το απόγευμα ο κατηγορούμενος ευρισκόμενος στην περιοχή Μερικιά Λέρου προκάλεσε πυρκαγιά, η οποία επεκτάθηκε και αποτέφρωσε πάνω από 40 στρέμματα δασικής πευκώδους έκτασης.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο αργά χθες το απόγευμα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις του νησιού με την συνδρομή ελικοπτέρου. Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version