Συνελήφθη 27χρονος ύποπτος για τον εμπρησμό στην Realnews

Συνελήφθη 27χρονος που θεωρείται ύποπτος για τον εμπρησμό της Real ,

Συνελήφθη τα ξημερώματα μετά από αστυνομική επιχείρηση στα Προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ένας 27χρονος άνδρας που θεωρείται ύποπτος για την εμπρηστική ενέργεια στα γραφεία της Realnews. Τη σύλληψη ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σημειώνοντας ότι «συνεχίζουμε αποτελεσματικά για να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη οι δράστες κάθε εγκληματικής δράσης».

Ο 27χρονος φέρεται εκτός από τη φωτιά στα γραφεία της Real τον περασμένο Ιούλιο, να έχει κάνει εμπρηστικές επιθέσεις και σε αυτοκίνητα. Ο συλληφθείς έμενε στα Προσφυγικά τους τελευταίους μήνες. Η έρευνα της ΕΛΑΣ συνεχίζεται για την σύλληψη των συνεργών του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version