Σύσκεψη Μητσοτάκη με το οικονομικό επιτελείο – Στο επίκεντρο τα μέτρα για την πανδημία

Σύσκεψη Μητσοτάκη με το οικονομικό επιτελείο – Στο επίκεντρο τα μέτρα για την πανδημία

Η επικαιροποίηση των μέτρων και των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η κυβέρνηση στους τομείς της υγείας, της απασχόλησης και της στήριξης των επιχειρήσεων λόγω των συνεπειών του κορονοϊού συζητήθηκε σε ευρεία σύσκεψη που είχε στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.

Η σύσκεψη έγινε ενόψει και της αυριανής συνεδρίασης του Eurogroup στη διάρκεια της οποίας η κυβέρνηση θα διεκδικήσει χαμηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα και εξαίρεση των δαπανών για την αντιμετώπιση του κορονοϊού από αυτά.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου ‘Ακης Σκέρτσος, ο Γενικός Γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, ο επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Θάνος Πετραλιάς και ο Επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Μιχάλης Αργυρού.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version