Τα βρήκαν με Ούγγρους και Πολωνούς σε όλα – “Απελευθερώθηκε” το ταμείο Ανάκαμψης

Τα βρήκαν με Ούγγρους και Πολωνούς σε όλα – “Απελευθερώθηκε” το ταμείο Ανάκαμψης

Επιτεύχθηκε η συμφωνία για το Ταμείο Ανάκαμψης στη Σύνοδο Κορυφής, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, στο Twitter.

Ο Σαρλ Μισέλ τόνισε ότι «τώρα μπορούμε να ξεκινήσουμε με την υλοποίηση του σχεδίου και να ξαναχτίσουμε τις οικονομίες μας. Το ορόσημο-πακέτο ανάκαμψης θα προωθήσει τις πράσινες και ψηφιακές μεταβάσεις μας.»

Όπως είχε ήδη γραφτεί οι Πολωνοί και οι Ούγγροι ήραν το βέτο που ειχε “παγώσει” το Ταμείο Ανάκαμψης όταν η Γερμανία “παζάρεψε” (μεταξύ άλλων) την χρονική μετάθεση των κυρώσεων για αντιδημοκρατικές πρακτικές. Εν συνεχεία η συμφωνία της τριάδας υποβλήθηκε προς έγκριση σε όλους τους ηγέτες των χωρών – μελών και υπερψηφίστηκε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version