Τελευταίο αντίο στον υποσμηναγό Τουρούτσικα – Αύριο η κηδεία του Τσιτλακίδη

Τελευταίο αντίο στον υποσμηναγό Τουρούτσικα - Αύριο η κηδεία του Τσιτλακίδη,

Το τελευταίο αντίο στον συγκυβερνήτη του μοιραίου F-4 της Πολεμικής Αεροπορίας θα πουν σήμερα οι συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι του υποσμηναγού και όλη η Ελλάδα.

Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, σήμερα στις 10:30 το πρωί στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τριπόλεως θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον υποσμηναγό Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ η ταφή του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Αγίου Ιωάννη Πικερνίου. Παρών στην κηδεία ανακοινώθηκε ότι θα είναι και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Το video που ακολουθεί είναι από το protothema.gr

https://youtu.be/bjbk77vbBp0

Αύριο, Παρασκευή θα γίνει η κηδεία του 31χρονου σμηναγού Στάθη Τσιτλακίδη στο Νευροκόπι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version