Τι απαντά ο Βαρουφάκης για το επεισόδιο στη Γαλλία

Επίθεση κατά πάντων από τον Γιάνη Βαρουφάκη

Την δική του απάντηση για το επεισόδιο με τον αστυνομικό στο αεροδρόμιο του Παρισίου δίνει ο Γιάννης Βαρουφάκης.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 έγραψε στο προσωπικό του site με τίτλο “ ένα μικρό δράμα στο αεροδρόμιο του Παρισίου που πολλά λέει για την κατάσταση στην Ευρώπη μας”.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Γάλλος αστυνομικός, αφού έλεγξε και επέστρεψε το διαβατήριο μου, για ακατανόητο λόγο, με έσπρωξε. Όταν διαμαρτυρήθηκα πέρασε στην κατάχρηση εξουσίας: μου απέσπασε το διαβατήριο και αρνήθηκε να μου το επιστρέψει. Έπρεπε να απαιτήσω την παρουσία ανωτέρου του ώστε να τερματιστεί το μικρό αυτό δράμα».

Ο Γιάννης Βαρουφάκης έκανε επίσης γνωστό ότι κατέθεσε μήνυση στις γαλλικές αρχές για το συμβάν και υπογράμμισε: «με διασκέδασε η είδηση ότι ο αστυνομικός-δράστης προτίθεται να με μηνύσει με την σειρά του».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version