Τι δείχνει δημοσκόπηση της MARC

Ευρωεκλογές: η ώρα της αλήθειας για όλους

Δημοσκόπηση της MARC που έγινε για το “Πρώτο Θέμα” δίνει 33,4% στη ΝΔ και 14,7% στο ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης φέρεται να σταθεροποιείται στη δεύτερη θέση, αυξάνοντας το προβάδισμα από το ΠΑΣΟΚ, στις 3,3 ποσοστιαίες μονάδες, στην εκτίμηση του αποτελέσματος.

Ειδικότερα, στην εκτίμηση ψήφου για τις ευρωεκλογές 2024, η Νέα Δημοκρατία φέρεται να λαμβάνει 33,4%, έναντι 14,7% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 11,4%, η Ελληνική Λύση με 9,8%, το ΚΚΕ με 8,5%, η Πλεύση Ελευθερίας με 5,3%, η Νίκη με 3,4%, η Νέα Αριστερά με 2,5%, οι Σπαρτιάτες (που ο Άρειος Πάγος απαγόρευσε τη συμμετοχή τους στις εκλογές) με 2,4%, το ΜέΡα25 με 2,4%, η Φωνή Λογικής (Λατινοπούλου) με 2,2% και οι Δημοκράτες (Λοβέρδος) με 1,7%.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version