Τι θα συζητηθεί στο αυριανό υπουργικό συμβούλιο

Τι θα συζητηθεί στο αυριανό υπουργικό συμβούλιο

Συνεδριάζει αύριο, Δευτέρα, στις 11.00 υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, το Υπουργικό Συμβούλιο. Mεταξύ των θεμάτων που θα παρουσιασθούν είναι η έγκριση Σχεδίων Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών.

Θα παρουσιασθούν ειδικότερα, από τον υπουργό Επικρατείας Ακη Σκέρτσο η Εθνική Στρατηγική για τα Άτομα με Αναπηρία 2024-2030, από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης οι νομοθεσίες για τις διεπαγγελματικές οργανώσεις και για τη Διαχείριση και προστασία ακινήτων του υπουργείου, από την υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως το νομοσχέδιο για κίνητρα στους δημοσίους υπαλλήλους, από τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας το νομοσχέδιο για το νέο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, από τον υπουργό Δικαιοσύνης το νομοσχέδιο για τη δικονομία του Συμβουλίου της Επικρατείας και από την υπουργό Πολιτισμού η δωρεά της οικογένειας Λάτση για την αναβάθμιση και επέκταση του κτηρίου που στεγάζει το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο,

Επίσης θα παρουσιασθεί από τον υπουργό Ανάπτυξης το νομοσχέδιο για τα μέτρα εφαρμογής του νέου κανονισμού για την προστασία των γεωγραφικών ενδείξεων χειροτεχνικών και βιομηχανικών προϊόντων, από τον υπουργό Παιδείας και την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη κάποιες τροποποιήσεις που δεν γνωρίζουμε σε τι αναφέρονται, και από τον υπουργό Περιβάλλοντος η έγκριση Σχεδίων Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version