Τηλεφωνική επικοινωνία Ακάρ-Σάναχαν για την Συρία

Τηλεφωνική επικοινωνία Ακάρ-Σάναχαν για την Συρία

Τις πρόσφατες εξελίξεις στη Συρία συζήτησαν, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας και ο ασκών καθήκοντα υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ, όπως έγινε γνωστό από το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.

Ο Χουλουσί Ακάρ και ο Πάτρικ Σάναχαν μίλησαν για τη διαδικασία απόσυρσης των αμερικανικών στρατευμάτων και την προγραμματισμένη εγκατάσταση μιας ζώνης ασφαλείας στη Συρία, σημειώνει το τουρκικό υπουργείο σε μήνυμά του στο Twitter.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επανέλαβε πάντως αυτήν την εβδομάδα ότι η ζώνη ασφαλείας πρέπει να τελεί υπό τον έλεγχο της χώρας του, προσθέτοντας ότι η Τουρκία δεν μπορεί να την αφήσει στη Γερμανία, τη Γαλλία ή τις ΗΠΑ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version