Την αγορά ρωσικού συστήματος Pantsir-S επιβεβαιώνει ο Βούτσις

Την αγορά ρωσικού συστήματος Pantsir-S επιβεβαιώνει ο Βούτσις

Την αγορά πυραυλικού συστήματος Pantsir-S από τη Ρωσία επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, σημειώνοντας ότι η παράδοσή του αναμένεται να λάβει χώρα μέσα στο κοντινό μέλλον. Σημειώνεται ότι το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε, χθες, ότι η Ρωσία έχει αποστείλει S-400 και Pantsir-S στη Σερβία, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στις πρώτες στρατιωτικές ασκήσεις σε χώρα του εξωτερικού.

«Όπως γνωρίζετε, έχουμε αγοράσει ένα σύστημα Pantsir-S, το έχουμε παραγγείλει και το αναμένουμε στη χώρα μας στο κοντινό μέλλον», είπε ο Βούτσιτς, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Σερβίας. Η Σερβία είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για την αγορά του ρωσικού πυραυλικού συστήματος Pantsir.

Ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Γιούρι Μπορίσοφ είχε δηλώσει το περασμένο Σάββατο ότι η Μόσχα και το Βελιγράδι βρίσκονται σε επαφές σχετικά με μία ενδεχόμενη απόκτηση του Pantsir από τη Σερβία, καθώς η χώρα έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version