Τουρκία: Στους 114 οι νεκροί απ΄’ τον σεισμό, ανακοινώθηκε το τέλος των ερευνών

Στις 6 Οκτωβρίου και με νέα σύνθεση οι διερευνητικές με την Τουρκία

Η Τουρκία τερμάτισε σήμερα τις προσπάθειες έρευνας και διάσωσης στα συντρίμμια των κτιρίων που κατέρρευσαν εξαιτίας του ισχυρού σεισμού που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Αιγαίο ενώ ο απολογισμός των νεκρών στη Σμύρνη έχει φθάσει τους 114.

Ο σεισμός προκάλεσε επίσης τον τραυματισμό 1.035 ανθρώπων στη Σμύρνη και 137 απ’ αυτούς εξακολουθούν να νοσηλεύονται, ανακοίνωσε η τουρκική υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών (AFAD).Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι προσπάθειες έρευνας και διάσωσης σε 17 κτίρια, που έχουν υποστεί ζημιές ή έχουν καταρρεύσει, ολοκληρώθηκε και οι ομάδες καθαρίζουν τα συντρίμμια. Περισσότερες από 2.790 σκηνές έχουν στηθεί ως προσωρινό καταφύγιο και τουλάχιστον 10.222 κρεβάτια διανεμήθηκαν στην περιοχή, ανακοίνωσε η AFAD.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version