Τούρκοι ξενοδόχοι διώχνουν Αλγερινούς που ξέμειναν εκεί λόγω του ιού – Καθυστερεί η πρεσβεία την εξόφληση

Τούρκοι ξενοδόχοι διώχνουν Αλγερινούς που ξέμειναν εκεί λόγω του ιού – Καθυστερεί η πρεσβεία την εξόφληση

Οι Τούρκοι ξενοδόχοι ζητούν από την Αλγερία να πληρώσει για την διαμονή 60 υπηκόων της σε τουρκικά καταλύματα -οι Αλγερινοί είχαν “ξεμείνει” στην χώρα μετά την ακύρωση των πτήσεων λόγω του κορονοϊού.

Στους 60 περιλαμβάνονται επιχειρηματίες, τουρίστες και φοιτητές. Η πρεσβεία τους, τους βοήθησε να καταλύσουν σε 17 ξενοδοχεία. Το κόστος της διαμονής τους όμως έφτασε τα 3 εκατ. τουρκικές λίρες (περίπου 400.000 ευρώ). H αλγερινή πρεσβεία κατέβαλε μόνον το ένα τρίτο και σταμάτησε τις πληρωμές, οπότε κάποιοι ξενοδόχοι “πέταξαν έξω” τους έως τοτε φιλοξενουμενους και όλοι πάντως απαίτησαν το υπόλοιπο ποσό.

Η πρεσβεία της Αλγερίας γνωστοποίησε ότι “το πρόβλημα θα λυθεί σύντομα, είναι καθαρά γραφειοκρτικός ο λόγος που καθυστερεί η πληρωμή”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version