Τουρκοκύπριος πολιτικός: Απειλή για την ειρήνη τα γαλλικά μαχητικά στην βάση Παπανδρέου

Συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους στις Φιλιππίνες

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο σύμφωνα με τους Τουρκοκυπρίους Υπουργός Οικονομικών και Ενέργειας των κατεχομένων Χασάν Τακόι για την έλευση στην Κύπρο των γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών και του C-130 στην αεροπορική βάση Ανδρέα Παπανδρέου.

«Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι δύο μαχητικά αεροσκάφη που ανήκουν στη Γαλλία και ένα αεροσκάφος μεταφοράς C-130 φτάνουν στην αεροπορική βάση του Ανδρέα Παπανδρέου στο ελληνικό τμήμα. Αυτό το βήμα της Γαλλίας συνιστά απειλή για την ειρήνη και την ηρεμία στο νησί. Η Ελληνική διοίκηση πρέπει να το λάβει υπόψη της και να αποφύγει μέτρα που θα διαταράξουν την ειρήνη» αναφέρει χαρακτηριστικά στο Twitter.

Hasan Tacoy @hasantacoy
Fransa’ya ait iki savaş uçağı ve C-130 tipi nakliye uçağının Rum kesimindeki Andreas Papandreu Hava Üssü’ne gelmesi kabul edilemez durumdur. Fransa’nın bu adımı Ada’daki barış ve huzura bir tehdittir. Rum yönetimi; aklını başına almalı ve huzuru bozacak adımlardan kaçınmalıdır.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version