Τρόμος στο Κεμπέκ – Νεκροί και τραυματίες από επίθεση με ξίφος

Τρόμος στο Κεμπέκ – Νεκροί και τραυματίες από επίθεση με ξίφος

Νύχτα τρόμου στο Κεμπέκ του Καναδά από επίθεση με μαχαίρι, κατά την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον δύο άνθρωποι και τραυματίστηκαν πέντε. Η καναδική αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο περίπου 25 ετών. Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Ετιέν Ντογιόν, δεν διευκρίνισε αν είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές.

Η αστυνομία ζήτησε από όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία για το περιστατικό να καλέσει στο 911. Η αστυνομία ανακοίνωσε αμέσως μετά την επίθεση ότι αναζητούσε έναν άνδρα που φορούσε μεσαιωνική στολή και ήταν οπλισμένος με ξίφος, ο οποίος προκάλεσε πολλά θύματα.

Η αστυνομία σύμφωνα με την καναδική ιστοσελίδα cbc.ca. διευκρίνισε ότι το περιστατικό συνέβη κοντά στην Εθνοσυνέλευση και ζήτησε από τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους.

“Λίγο μετά τη 01:00 τοπική ώρα, η SPVQ (Αστυνομική Υπηρεσία της Πόλης του Κεμπέκ) συνέλαβε έναν ύποπτο”, αναφέρει η αστυνομία σε ανάρτησή της στο Twitter, στην οποία ζητεί από τους κατοίκους της πόλης “να παραμείνουν στα σπίτια τους και να κλειδώσουν τις πόρτες τους” ενώ “συνεχίζεται η έρευνά της” για το περιστατικό.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version