Τσίπρας: Ο αγωγός East Med ανοίγει δρόμο ειρήνης και σταθερότητας

Τσίπρας: Ο αγωγός East Med ανοίγει δρόμο ειρήνης και σταθερότητας

Στην ιδιαίτερη σημασία του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου East Med αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά το τέλος της 5ης Συνόδου Κορυφής Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου, που πραγματοποιείται στο Ισραήλ.

«Όσοι συνεργαστούμε για την κατασκευή αυτού του δρόμου ενέργειας, ανοίγουμε και τον δρόμο για τη σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχής μας» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι η επόμενη συνάντηση θα γίνει στην Κρήτη και μάλιστα στην Κνωσό, η οποία -όπως εξήγησε- είναι μία πολύ σημαντική πόλη του αρχαίου, μινωικού πολιτισμού. Αυτό το γεγονός σηματοδοτεί ότι το νησί της Κρήτης είναι ένα νησί συνεργασίας και συνανάπτυξης, καθώς από εκεί θα περνά ο αγωγός East Med, συμπλήρωσε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version