VIDEO

Βραζιλία: Βίντεο με τον γιο να πυροβολεί τον δολοφόνο του πατέρα του στο δικαστήριο

Βραζιλία: Βίντεο με τον γιο να πυροβολεί τον δολοφόνο του πατέρα του στο δικαστήριο

Ενας 27χρονος αγανάκτησε που ο καθ ομολογία δολοφόνος του πατέρα του κυκλοφορούσε επί 12 χρόνια ελεύθερος, και τον πυροβόλησε έξι φορές μέσα στο δικαστήριο. Ο δολοφόνος του πατέρα του όμως ανέρρωσε από τα τραύματα και παραμένει ελεύθερος, ενώ ο 27χρονος προφυλακίσθηκε.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε δικαστήριο της Βραζιλίας πέρσι το Νοέμβριο. Άγνωστο για ποιο λόγο, το βίντεο απο κάμερα του δικαστηρίου, δημοσιοποιήθηκε μόλις χθες. Φαίνεται ο γιος να παρακολουθεί με τη μητέρα του την δίκη και ξαφνικά να σηκώνεται και να κατευθύνεται προς το χώρο των ενόρκων και του κατηγορουμένου. Η μητέρα προσπαθεί να τον συγκρατήσει, αλλά εκείνος πυροβολεί απανωτά το δολοφόνο του πατέρα του.

Ο Cristiano Alves Terto, φαίνεται να πυροβολεί εν ψυχρώ  έξι φορές προς τον 38χρονο Francisco Cleidivaldo Mariano De Moura. Ο δεύτερος είχε ομολογήσει το 2012 ότι έψαχνε τον γάιδαρό του και ότι όντως θύμωσε με τον Terto, θεωρώντας ότι του έκλεψε το ζώο, και τον σκότωσε. Ο 27χρονος συνελήφθη λίγο αργότερα έξω από το δικαστήριο.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version