(Ξανα)κλείνουν πειρατικές ιστοσελίδες ταινιών και σίριαλ

(Ξανα)κλείνουν πειρατικές ιστοσελίδες ταινιών και σίριαλ

Νέα απόφαση με την οποία συνεχίζεται το κλείσιμο δεκάδων ελληνικών και ξένων ιστοσελίδων δημοσίευσε η Επιτροπή για τη Γνωστοποίηση Διαδικτυακής Προσβολής Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων (ΕΔΠΠΙ).

Μάλιστα, η απόφαση περιλαμβάνει πολλές δημοφιλείς σελίδες στην Ελλάδα, όπως διάφορα domains του gamato, του xrysoi, teniesonline και tenies-online, oipeirates.tv και .se, tainio-mania.co, liomenoi.com, magico.one, substv.club και substv.gr, subs4free.info.

Η Αρχή που ουσιαστικά δρα κατά της πειρατείας, εκτός από αυτά, έκλεισε και σημαντικό αριθμό proxy domains που οδηγούσαν στο thepiratebay.org αλλά και domains του YTS.

Δείτε αναλυτικά τα ονόματα των πάνω από 250 domains που κλείνουν με απόφαση της Επιτροπής.

Η απόφαση απειλεί με πρόστιμο 850 ευρώ την ημέρα τους παρόχους.

Μπορείτε να δείτε εδώ όλες τις ιστοσελίδες που τελούν υπό διωγμό με τη νέα απόφαση. Όμως και στο παρελθόν έχουν κινηθεί διαδικασίες εναντίον τους, εντούτοις ξαναφυτρώνουν με μικρές παραλλαγές στις διευθύνσεις των σελίδων τους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version