Ξαναγίνονται (αλλά γραπτές) καθημερινές οι ενημερώσεις για τον ιό – Είχαν πει να τις κάνουν εβδομαδιαίες

Ξαναγίνονται (αλλά γραπτές) καθημερινές οι ενημερώσεις για τον ιό – Είχαν πει να τις κάνουν εβδομαδιαίες

Θα ξαναρχίσει η ενημέρωση σε καθημερινή βάση σχετικά με τον κορονοϊό, γεγονός θετικό, αλλά άγνωστης “αιτιολογίας”

Συγκεκριμένα, στην “μεταΤσιόδρα” εποχή  είχε αποφασισθεί η ενημέρωση να γίνεται καθημερινά αλλά γραπτώς, χωρίς επικοινωνία των δημοσιογράφων για να θέτουν ερωτήσεις.  Εν συνεχεία αποφασίσθηκε μάλιστα να γίνεται κάθε εβδομάδα -δηλαδή και γραπτή και αραιή ενημέρωση, με ανακοινώσεις, δίχως ερωταποκρίσεις. Τώρα αποφασίσθηκε να γίνεται γραπτώς, αλλά τουλάχιστον να είναι καθημερινή και όχι εβδομαδιαία.

Δε γνωρίζουμε αν ξαναγίνεται καθημερινή η ενημέρωση επειδή αυξήθηκαν τα κρουσματα τις τελευταίες ημέρες ή αν το υπουργείο θεωρεί ότι λογικά το άθροισμα σε μια εβδομάδα θα είναι πιο εντυπωσιακό και θα θορυβεί  τους Ελληνες πολίτες ή τους τουρίστες που σκέφτονται να επισκεφθούν τη χώρα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version