Ζάκυνθος: Μάρμαρα καταπλάκωσαν τρεις εργάτες – Νεκρός ο ένας

Ζάκυνθος

Όγκος μαρμάρων μετακινήθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες και καταπλάκωσε τρεις εργάτες, με αποτέλεσμα ο ένας να σκοτωθεί επί τόπου και οι άλλοι δύο να διακομισθούν με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο Ζακύνθου. Το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε μέσα σε κοντέινερ, σε μαρμαράδικο στην πόλη της Ζακύνθου, και ο νεκρός είναι 35χρονος Ζακυνθινός.

Οι τρεις άνδρες είχαν μπει μέσα στο κοντέινερ για να εκφορτώσουν μαρμάρινες πλάκες, οι οποίες όμως έφυγαν από την θέση τους και τους καταπλάκωσαν. Οι δύο ήταν πιο κοντά στην είσοδο του κοντέινερ και απεγκλωβίστηκαν με προσπάθειες της Πυροσβεστικής σχετικά γρήγορα, όμως είναι κι αυτοί βαριά τραυματισμένοι.

Ο τρίτος, που δυστυχώς ανασύρθηκε νεκρός, βρισκόταν στο βάθος του κοντέινερ και η επιχείρηση απεγκλωβισμού του κράτησε δύο ώρες, ώστε να αποκοπεί η μια πλευρά του σιδερένιου κοντέινερ και με κλαρκ να ανυψωθεί ο όγκος, ώστε οι πυροσβέστες να φτάσουν στον νεκρό πλέον άτυχο άνδρα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version