Πετρέλαιο θέρμανσης από την ΕΚΟ με έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις

default image

Το διεθνές κύμα ακρίβειας δεν θα μπορούσε να μην πλήξει και την Ελλάδα. Η ελληνική οικονομία αγωνίζεται να ανακάμψει, αλλά οι συνθήκες για ένα μεγάλο αριθμό νοικοκυριών είναι πολύ δύσκολες. Σ’ αυτή την κοινωνική ανάγκη έσπευσε να ανταποκριθεί η ΕΚΟ. Προσφέρει τη δυνατότητα στους Έλληνες καταναλωτές να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης με έκπτωση 5% και να το εξοφλήσουν σε 12 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών ελληνικών τραπεζών.

Η μειωμένη τιμή κατά 5% επί της αξίας των αγορών, ισχύει για αγορές αποκλειστικά πετρελαίου θέρμανσης αξίας από 250 έως και 3.000 ευρώ, με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες των τραπεζών Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς και για το χρονικό διάστημα από 15 Οκτωβρίου έως και 15 Νοεμβρίου του 2021. Η εξόφληση από δύο έως και 12 άτοκες δόσεις αφορά αγορές πετρελαίου θέρμανσης που έχουν πραγματοποιηθεί με τη χρήση πιστωτικών καρτών.

Στο προαναφερθέν διάστημα του ενός μηνός (15 Οκτωβρίου έως και 15 Νοεμβρίου), όλοι οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν την παραγγελία τους για το φετινό χειμώνα και να επωφεληθούν από την προσφορά της ΕΚΟ. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί είτε να τηλεφωνεί στην αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή για το πετρέλαιο θέρμανσης 18198, ή στο 210-7725555 (για Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα), είτε να απευθυνθεί σε ένα από τα επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ.

Έτσι θα ενημερωθεί για την τρέχουσα τιμή ανά λίτρο του πετρελαίου θέρμανσης και για την τιμή μετά την έκπτωση του 5%. Στη συνέχεια, μπορεί να θέσει την παραγγελία του –όπως προαναφέραμε– με χρήση οποιασδήποτε πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας που έχει εκδοθεί από μία από τις τράπεζες Eurobank, Alpha Bank, Εθνική και Πειραιώς.

Το τελικό ποσό που θα χρεωθεί θα είναι 5% χαμηλότερο από ό,τι θα ήταν με βάση την τιμή του λίτρου που ανακοινώνει το κάθε πρατήριο εκείνη τη μέρα. Περισσότερες πληροφορίες, ο καταναλωτής μπορεί να μάθει μπαίνοντας στο eko.gr.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version