Η ουσία των συνεπειών του Brexit, για το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και την Ε.Ε., βρίσκεται στις 26 σελίδες της Συμφωνίας που θα πρέπει να διευκρινιστούν μετά τις 27 Μαρτίου. Ούτε η Ε.Ε. παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις παραγόντων της, αισθάνεται σιγουριά με την απώλεια και γεωστρατηγικά μίας στρατιωτικά τουλάχιστον μεγάλης δύναμης όπως  το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.
  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.