Ο Σταύρος Λυγερός για την Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Ο Σταύρος Λυγερός για την Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Για την Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ και την τουρκική επιθετικότητα μίλησε στον 98,4 και τον Γιώργο Σαχίνη ο επικεφαλής του SLpress.gr Σταύρος Λυγερός εξηγώντας γιατί με κάποιο τρόπο η Τουρκία θα θέσει και τις διεκδικήσεις έναντι της Ελλάδας, όπως την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών μας.

Ο Σταύρος Λυγερός υπογραμμίζει ότι η Ελλάδα θα έπρεπε ήδη να έχει διαμηνύσει με την διπλωματική οδό στους συμμάχους στο ΝΑΤΟ, πως οποιαδήποτε «παζάρι» με την Τουρκία για την είσοδο Φινλανδίας και Σουηδίας στη Συμμαχία, δεν μπορεί να περιλαμβάνει με οποιαδήποτε μορφή συζήτηση ή διαπραγμάτευση για θέματα που αφορούν την Ελλάδα, σε βαθμό που να υπονοεί ακόμη και δικό μας βέτο αν χρειαστεί.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version