Παρουσίαση του νέου βιβλίου του καθηγητή Ι. Μάζη

-

Το νέο δίτομο έργο του καθηγητή Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής θεωρίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωάννη Μάζη με τίτλο «Γεωπολιτικά Ζητήματα στήν Ευρυτέρα Μέση Ανατολή και την Μεσόγειο τ. Ι,ΙΙ», θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση πού θά πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00, στην Μεγάλη Αίθουσα τού Πανεπιστημίου Αθηνών(κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Ο συγγραφέας του Ιωάννης Μάζης, ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Αναστάσιος - Ιωάννης Μεταξάς, ο καθηγητής Διοικητικού Δικαίου και Διοικητικών Θεσμών του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χαράλαμπος Χρυσανθάκης, ο επίκουρος καθηγητής Ισλαμικής Γραμματείας και Θεσμών του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κυριάκος Νικολάου-Πατραγάς, ο δημοσιογράφος Περικλής Γρύσπος και ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός.

Την συζήτηση θα συντονίσει ο ομότιμος καθηγητής της Νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών καί Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου ( EPLO), Σπυρίδων Φλογαίτης.

Η προσφώνηση θα γίνει από τον Αναπληρωτή Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Ναπολέοντα Ν. Μαραβέγια, ενώ χαιρετισμός θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Τμήματος AHEPA HJ-17 (Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης), Παναγιώτης Ριζόπουλος και ο εκδότης του οίκου  «ΛΕΙΜΩΝ», Νικόλαος Παρασκευάκος.

Την εκδήλωση θα τιμήσει μέ την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.