Απολαμβάνουμε όμορφες στιγμές στο σπίτι, παρέα με μια Staropramen!

-

Οι διακοπές τελείωσαν, εσύ έχεις επιστρέψει στο γραφείο, ο καιρός σιγά σιγά αλλάζει και το «μένουμε σπίτι» είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Τι καλύτερο λοιπόν από μια χαλαρή βραδιά στο σπίτι με λίγους και καλούς φίλους; Το μόνο που χρειάζεσαι είναι πιο γευστική Τσέχικη μπύρα και πεντανόστιμα σνακ.  #Staropramen

Η Staropramen έχει μια μακρά κληρονομιά καθώς παρασκευάζεται στο Smichov, στο κέντρο της Πράγας εδώ και 150 χρόνια. Η συνεπής και ικανοποιητική ζύμωση που υφίσταται μέσω του παραδοσιακού Τσέχικου τρόπου ζυθοποίησής της έχει ως αποτέλεσμα μια απόλυτα ισορροπημένη μπύρα.

Απαλή αίσθηση βύνης στην αρχή που ολοκληρώνεται με μια επίγευση ευχάριστης πικράδας, η Staropramen είναι μια μπύρα με κρυστάλλινη διαύγεια, βαθύ χρυσαφένιο χρώμα και πλούσιο αφρό στο ποτήρι.

Η Staropramen διανέμεται από την ΑΜΒΥΞ.

https://www.amvyx.gr/brands/staropramen/

https://www.facebook.com/staropramengr

 

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.