Διαδικτυακή εκδήλωση ΕΛΙΜΣΕ για το Αφγανιστάν στις 3 Φεβρουαρίου

"Ο ρόλος του Πνευματικού Ανθρώπου" - Εκδήλωση του ΕΛΙΣΜΕ
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών (ΕΛΙΣΜΕ) σας προσκαλεί την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου και στις 18: 00 ώρα, σε διαδικτυακή εκδήλωση από την γνωστή πλατφόρμα zoom, για να παρακολουθήσετε την ομιλία του αντιστράτηγου ε.α Παναγιώτη Γκαρτζονίκα με τίτλο “Ο Πολεμος του Αφγανιστάν – Διδάγματα από την προσωπική μου εμπειρία”.

Ο σύνδεσμος εισόδου στην πλατφόρμα ΖΟΟΜ (JoinZoomMeeting ) είναι: https://zoom.us/j/2463957163?pwd=SmY2Vk5XblRwSVRuRjZvajI3eHRTQT09. Έπειτα πατήστε το κουμπί “Open Zoom Meetings”

Όσοι παρακολουθήσουν την ομιλία δικαιούνται πιστοποιητικό παρακολούθησης από τη Γραμματεία ΕΛΙΣΜΕ.Παρακαλούμε πολύ να εισέρχεστε στο ΖΟΟΜ με χρήση του αληθινού σας ονόματος και όχι ψευδωνύμου. Μέσω ΖΟΟΜ υπάρχει περιορισμός στην παρακολούθηση μόνο 100 ατόμων. Οι υπεράριθμοι μπορούν να χρησιμοποιούν το You Tube Live Streaming σύνδεσμο https://youtu.be/JiR2T-qobrY

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι