Διαγωνισμός LG Skills and Drills 2020 με έπαθλο 20 υποτροφίες μπάσκετ στην Eurohoops Academy

-

Για μία ακόμη εβδομάδα θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι στον διαγωνισμό LG Skills and Drills 2020 που διοργανώνει η LG Electronics (LG) στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ‘LG Αθλητές του Αύριο’.

Πιο συγκεκριμένα ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι γονείς με τέκνα που έχουν γεννηθεί από το 2006 έως και το 2013, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο https://lgskillsanddrills.gr/ και να μπουν στην κλήρωση για να λάβουν μέρος στα δοκιμαστικά (tryouts) διεκδικώντας 1 από τις 20 πλήρεις υποτροφίες για την ομάδα ‘LG Αθλητές του Αύριο’. Η ομάδα θα προπονείται το διάστημα Οκτώβριος 2020-Ιούνιος 2021 στις εγκαταστάσεις του Eurohoops Dome με το κορυφαίο προπονητικό team της Eurohoops Academy με διευθυντή τον θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ Θοδωρή Παπαλουκά.

 

Δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού εδώ: https://lgskillsanddrills.gr/terms/

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.