Η Molson Coors Brewing Company στην Άμβυξ

-

Η AΜΒΥΞ, η μεγαλύτερη και παλαιότερη εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπύρας στην Ελλάδα, συνεχίζοντας την επέκταση του χαρτοφυλακίου των μπυρών και την ανοδική της πορεία και δραστηριότητα στην ελληνική αγορά, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Molson Coors Brewing Company ως ο αποκλειστικός της συνεργάτης στην Ελλάδα για την εμπορία και διανομή των μαρκών Staropramen, Miller Genuine Draft, Blue Moon και Carling.

Η μπύρα Staropramen αποτελεί ένα από τα βασικότερα διεθνή brands για την Molson Coors, η οποία αναπτύσσεται ταχύτατα σε όλο τον κόσμο και διατίθεται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Έχει μια μακρά κληρονομιά καθώς παρασκευάζεται στο Smichov στο κέντρο της Πράγας για σχεδόν 150 χρόνια και τώρα οι Έλληνες καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη μοναδική αυτή μπύρα.

Η super-premium και εξαιρετικά απαλή μπύρα Miller Genuine Draft δημιουργήθηκε το 1985 στο Milwaukee, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα συστατικά και μια καινοτόμα τετραπλάσια φιλτραρισμένη διαδικασία ζυθοποίησης και πλέον είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 50 αγορές παγκοσμίως.

Η Blue Moon, μία μπύρα σιταριού βελγικής τεχνοτροπίας με μοναδικό σερβίρισμα και μία από τις ισχυρότερες βαρελίσιες μπύρες της Αμερικής, μαζί με την Carling, τη νούμερο ένα μπύρα στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το νέο χαρτοφυλάκιο μπύρας της Άμβυξ.

Για την AΜΒΥΞ

Η AΜΒΥΞ, από το 1917 και για περισσότερα από 100 χρόνια, διανέμει στην Ελλάδα διάσημες και υψηλού κύρους μάρκες ποτών, οίνων, μπύρας, και άλλων αλκοολούχων (αλλά και μη) προϊόντων. Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προώθησης και διανομής. Με κεντρικούς άξονες της φιλοσοφίας της την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και το σεβασμό στους προμηθευτές της, τους πελάτες της, αλλά και τον τελικό καταναλωτή, η εταιρεία έχει καταφέρει να συναγωνίζεται με επιτυχία τους πολυεθνικούς ανταγωνιστές της, στοχεύοντας πάντα στη συνεχή της ανάπτυξη.

Για τη Molson Coors

Η Molson Coors Brewing Company κατέχει τα εμπορικά σήματα Staropramen και Miller και είναι ένας από τους μεγαλύτερους ζυθοποιούς στον κόσμο με βάση τη συνολική αξία της επιχείρησης.

Παράγει, εμπορεύεται και πωλεί ένα χαρτοφυλάκιο κορυφαίων επώνυμων μαρκών όπως η Coors Light, η Staropramen, η Carling και η Blue Moon σε ολόκληρη την Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία. Η Molson Coors είναι εισηγμένη στο Dow Jones World Sustainability Index, το πιο αναγνωρισμένο διεθνώς σημείο αναφοράς της βιωσιμότητας μεταξύ παγκόσμιων εταιρειών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Molson Coors Brewing Company, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.molsoncoors.com.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.