Καμπάνια ενημέρωσης και παρουσίαση των γιορτινών limited edition αρωμάτων από το Bref

Καμπάνια ενημέρωσης και παρουσίαση των γιορτινών limited edition αρωμάτων από το Bref

Καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, αλλά και παρουσίαση των γιορτινών limited edition αρωμάτων από το Bref, τον ειδικό στην περιποίηση της τουαλέτας.

Για την Παγκόσμια Ημέρα Τουαλέτας συμβάλει στην ανάδειξη της ανάγκης προσβασιμότητας όλων στις υποδομές υγιεινής.

Παρουσιάζει τη γιορτινή σειρά Bref Winter Limited Edition!

Το Bref, η Νο1* μάρκα στην Ελλάδα στα μπλοκ τουαλέτας, στοχεύει πάντα στην κάλυψη όλων των αναγκών των καταναλωτών ανεξαρτήτως συνθηκών ή εποχής. Φέτος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουαλέτας (19 Νοεμβρίου), αναδεικνύει την ανάγκη όλοι οι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση σε στοιχειώδεις υποδομές υγιεινής και αποχέτευσης. Η Παγκόσμια Ημέρα Τουαλέτας, αποτελεί μια πρωτοβουλία του ΟΗΕ και υπογραμμίζει πως η τουαλέτα είναι ένα ανθρώπινο δικαίωμα που όμως δεν είναι κατοχυρωμένο για όλους.

Οι κακές συνθήκες υγιεινής και αποχέτευσης ευθύνονται για εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους το χρόνο και ευνοούν την ανάπτυξη αλλά και την εξάπλωση επιδημιών. Συνεπώς, το καθαρό νερό και η αποχέτευση για όλους μέχρι το 2030 αποτελούν έναν από τους βασικούς στόχους του ΟΗΕ για μια βιώσιμη ανάπτυξη. Σε αυτή την αξιοσημείωτη προσπάθεια είναι αρωγός το Bref, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, κάνοντας δωρεές σε φορείς που ειδικεύονται σε ζητήματα προώθησης της υγιεινής. Στη χώρα μας, τα τελευταία 7 χρόνια το Βref έχει δωρίσει περίπου 35.000 μπλοκ τουαλέτας σε κοινωφελή ιδρύματα, ενώ αξίζει να αναφερθεί και η προσφορά σημαντικής ποσότητας προϊόντων στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Για περισσότερη και εγγυημένη καθαριότητα και το χειμώνα, έρχονται τα Bref Winter Limited Edition, με δύο γιορτινά προϊόντα. Το νέο Bref Winter Vibes Crisp Flurry και το Βref Winter Party Dancing Reindeers με τη μοναδική τους σύνθεση, εξασφαλίζουν υγιεινή καθαριότητα και προστασία ενάντια στις οσμές και τα άλατα. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, και τα νέα Bref Winter Limited Edition με τις γιορτινές τους συσκευασίες και τα υπέροχα αρώματα τους είναι ο κατάλληλος τρόπος να τα υποδεχτούμε!

Το Bref ανταποκρίνεται πάντα στα θέλω του καταναλωτή, με τις 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες του, και με τις βελτιωμένες συνθέσεις του που είναι πλέον ακόμη πιο φιλικές προς το περιβάλλον. Με αυτό τον τρόπο, ενισχύει ακόμα περισσότερο τη δέσμευση της Henkel για έναν κόσμο πιο καθαρό, στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης και του τοπικού προγράμματος Aειφορίας «για καλό».

Πληροφορίες για τη Henkel AG

Η Henkel ιδρύθηκε το 1876, έχοντας πάνω από 145 χρόνια επιτυχημένης πορείας και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών προϊόντων. Ο επιχειρηματικός τομέας των Συγκολλητικών Τεχνολογιών της Henkel είναι ο ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς συγκολλητικών σε όλα τα τμήματα αγοράς του συγκεκριμένου κλάδου παγκοσμίως. H Consumer Brands είναι η επιχειρηματική μονάδα της εταιρείας που καλύπτει καταναλωτικές μάρκες και προϊόντα στους τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών/ Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας. Τα τρία πιο αναγνωρισμένα brand της εταιρείας αποτελούν τα Loctite, Persil και Schwarzkopf. Η Henkel, το 2022, απασχολεί περισσότερους από 50.000 εργαζομένους παγκοσμίως, έχοντας σημειώσει πωλήσεις άνω των 22 δισεκατομμυρίων ευρώ και λειτουργικά κέρδη περίπου 2,3 δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX. Η βιωσιμότητα αποτελεί βασικό στόχο της Henkel, η οποία έχει ανακοινώσει σαφή στρατηγική με συγκεκριμένους στόχους προωθώντας το μήνυμα «Πρωτοπόροι Καρδιάς για το Καλό των Επόμενων Γενεών».

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.com

Πληροφορίες για τη Henkel Hellas

Η Henkel Hellas ως 100% θυγατρική της Henkel AG & Co από το 1989, έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων, δραστηριοποιούμενη στους τρείς επιχειρηματικούς τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών/ Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών με καταναλωτικές Συγκολλητικές Ουσίες, και Βιομηχανικά Προϊόντα. Η Henkel Hellas απασχολεί περισσότερους από 193 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €94.7 εκ. και λειτουργικά κέρδη €20.5 εκ. για το έτος 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι