Νέα διεθνής διάκριση για τη ΝΗΣΟΣ: International Beer Challenge 2020 - Αργυρό μετάλλιο στη ΝΗΣΟΣ ΘΟΛΗ!

-

Αργυρό μετάλλιο στην πλέον ανταγωνιστική κατηγορία των ζύθων τύπου Lager κατέκτησε η ΝΗΣΟΣ ΘΟΛΗ στον Αγγλικό διαγωνισμό International Beer Challenge που εδώ και 24 χρόνια διεξάγεται κάθε χρόνο στο Λονδίνο.

60 επαγγελματίες κριτές ζύθου, “αναζητούν την τελειότητα στην γεύση και μόνο”  όπως δηλώνει ο Πρόεδρος του Διαγωνισμού και βραβευμένος συγγραφέας για το Ζύθο, Jeff Evans. Οι μπύρες δοκιμάζονται σε κατηγορίες (beer styles) με την μέθοδο της τυφλής γευσιγνωσίας, ώστε οι κριτές να μην γνωρίζουν ποια συγκεκριμένη μπύρα, κάθε φορά, δοκιμάζουν.

Φέτος, λόγω COVID-19, οι γευσιγνωσίες προσαρμόστηκαν, και έλαβαν χώρα σε  διαφορετικές τοποθεσίες ταυτόχρονα,  από μικρότερες ομάδες κριτών που δοκίμαζαν τις μπύρες την ίδια στιγμή, συνδεδεμένοι μέσω ZOOM. Στον διεθνή διαγωνισμό International Beer Challenge, συμμετείχαν πάνω από 1000 ζυθοποιεία από 40 χώρες.

Με αφορμή την βράβευση, ο Αλέξανδρος Κουρής δήλωσε: «Οι διεθνείς βραβεύσεις μας συνεχίζονται, συγχαρητήρια στην Ομάδα μας. Εύχομαι σύντομα να μπορούμε και πάλι να απολαμβάνουμε ΝΗΣΟΣ ΘΟΛΗ με τους φίλους μας στα αγαπημένα μας καταστήματα που τόσο μας λείπουν.»

 

 

 

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.