Το νέο Πρόγραμμα Επιβράβευσης “ΕΚΟ Smile” είναι εδώ!

Το νέο Πρόγραμμα Επιβράβευσης “ΕΚΟ Smile” είναι εδώ!
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Η ΕΚΟ, πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει διαρκώς καινοτόμα προϊόντα, αλλά και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους καταναλωτές της, δημιούργησε το “EKO Smile”, ένα νέο πρωτοποριακό Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Το “EKO Smile” δίνει τη δυνατότητα στα μέλη να συλλέγουν Smile πόντους με τις αγορές που πραγματοποιούν σε ένα από τα συνεργαζόμενα πρατήρια της ΕΚΟ, πανελλαδικά, και να τους εξαργυρώνουν, απολαμβάνοντας μοναδικά προνόμια, δώρα κι εμπειρίες! Όλοι μπορούν να γίνουν μέλη στο νέο “EKO Smile”, είτε μέσω της εφαρμογής ΕΚΟ Smile App, είτε μπαίνοντας στο www.ekosmile.gr, ή κάνοντας απλώς την εγγραφή τους σε ένα συνεργαζόμενο πρατήριο της ΕΚΟ.

Μέσα από το πρόγραμμα “ΕΚΟ Smile”, οι καταναλωτές θα μπορούν να συγκεντρώνουν πόντους και με την εξαργύρωσή τους να ευνοούνται από ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, σε μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα. Ταυτόχρονα, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε κληρώσεις με έπαθλα ξεχωριστά δώρα, αλλά και σε διαγωνισμούς που θα τους προσφέρουν ξεχωριστές εμπειρίες ζωής!

Στο πλαίσιο του νέου προγράμματος επιβράβευσης “ΕΚΟ Smile”, η ΕΚΟ προσφέρει τώρα σε κάθε νέο μέλος που κάνει εγγραφή τους πρώτους 100 πόντους, μαζί με μία δωροεπιταγή καυσίμου αξίας €3, αλλά και τη μοναδική δυνατότητα να μπει σε κλήρωση για μια από τις συνολικά 500 διπλές προσκλήσεις για την Υπέρ-Ειδική Διαδρομή “EKO Super Special Stage” του φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ στις 8 Σεπτεμβρίου.
Γίνετε κι εσείς σήμερα μέλη του νέου προγράμματος “ΕΚΟ Smile”, για μια ενισχυμένη εμπειρία!

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το νέο Πρόγραμμα Επιβράβευσης EKO Smile στο www.ekosmile.gr ή να επικοινωνήσετε με τη Γραμμή Καταναλωτή ΕΚΟ στο 18198, ή στο 210 772555.

—————————————————————————————————————————–

Περισσότερες πληροφορίες για την ΕΚΟ ΑΒΕΕ: Η ΕΚΟ ΑΒΕΕ, μέλος του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, κατέχει ηγετική θέση στην εμπορία καυσίμων και λιπαντικών της χώρας, έχοντας στη διάθεση της το μεγαλύτερο δίκτυο πρατηρίων στην Ελληνική επικράτεια, ενώ διατηρεί ισχυρή παρουσία και στις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης όπως στην Κύπρο, στη Βουλγαρία, στη Σερβία και στο Μαυροβούνιο.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι