Τσίπρας: Κενή περιεχομένου η συζήτηση για οποιοδήποτε όνομα, χωρίς erga omnes και συνταγματική αναθεώρηση

-

Ο πρωθυπουργός κατα την ομιλία του στην Βουλή για την υπόθεση Novartis επιβεβαίωσε την τηλεφωνική επικοινωνία του με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η επικοινωνία έγινε το μεσημέρι και ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΝΔ για την πορεία διαπραγματεύσεων για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

Αναφερόμενος σε όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για ονομασίες που έχουν πέσει στο τραπέζι ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως είναι "κενή περιεχομένου" η συζήτηση για οποιοδήποτε όνομα, αν δεν εκπληρωθούν πρώτα οι δύο βασικές προϋποθέσεις που έχει θέσει η ελληνική κυβέρνηση και αφορούν τη μία και μόνη ονομασία για όλες τις χρήσεις, που δεν μπορεί να είναι η σημερινή συνταγματική αλλά μια σύγχρονη ονομασία και τη συνταγματική αναθεώρηση από τη γείτονα.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.