Σταϊκούρας: Εμπιστοσύνη στο 10ετές ομόλογο

Σταϊκούρας: Εμπιστοσύνη στο 10ετές ομόλογο

Για ένδειξη εμπιστοσύνης των αγορών στην ελληνική οικονομία έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομικών αφού για πρώτη φορά το 10ετές ομόλογο έπεσε κάτω από 1%.

Οπως είπε ο κ. Σταϊκούρας, την εμπιστοσύνη των αγορών στην πορεία και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, καθώς και στην ασκούμενη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, αποδεικνύουν η συνεχής μείωση του κόστους δανεισμού του Δημοσίου και η διατήρησή του σε χαμηλό ύψος.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας προσέθεσε πως «συνεχίζουμε, με σχέδιο, μεθοδικότητα και υπευθυνότητα, με στόχο την επίτευξη υψηλής και διατηρήσιμης ανάπτυξης, τη δημιουργία πολλών και καλών θέσεων απασχόλησης και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι